Woningcorporatie monitor

Woningcorporatie monitor:

Wat zit er in de verpakking:

De zakelijke informatie die woningcorporaties uitwisselen op socialmedia is in een zeer vroeg stadium te traceren met de SocialView Woningcorporatiemonitor. In een fase waarin je concurrenten vaak nog van niets weten, kun je er toch bij zijn. Je krijgt relevante informatie in handen waar je op kan inspelen. Je hebt een primeur!

Inhoud van het data bestand, de lead en verkoopstory: - met datum, auteur en socialmedia bericht vaak met een foto.

Tientallen leads uit de wereld van de woningcorporaties. Iedere week staan er zo’n 60 tot 80 leads voor je klaar. Het exacte aantal is afhankelijk van de marktsituatie.

De leads voor de Woningcorporatiemonitor staan op de woensdag  vanaf 18.00 uur voor je klaar.

  • Bij 6 maanden geven wij u 2% korting.
  • Bij 12 maanden geven wij u 5% korting.

* Verplichte velden

Woningcorporatie monitor: € 525,00
exclusief BTW voor een periode van
Vergelijken

Woningcorporaties zijn online zeer actief. De belangrijkste huisvestingmotor is volop in beweging. De zakelijke informatie die ze op socialmedia uitwisselen is met deze monitor al in een zeer vroeg stadium te traceren. Met welke plannen en projecten zijn zij bezig? De sector woningcorporaties wordt continu gemonitord op hun socialmedia uitlatingen.  

Wekelijks worden uit 100.000-den berichten tientallen krachtige leads gerealiseerd die waarde en context geven aan de ontwikkelingen in de wereld van de woningcorporaties.

Deze monitor is interessant voor bedrijven en organisaties die in de breedste zin bij de bouw betrokken zijn. Denk aan bouwmaterialen, installaties, binnenklimaat, energie, milieu, etc. Maar denk zeker ook aan, inrichting, financiering, buitenomgeving, veiligheid, verzekeren, ICT, communicatie, etc.

De monitor is interessant voor alle bedrijven die producten en diensten leveren om een woningcorporatie te laten functioneren, renoveren, verbeteren en vernieuwen.

 
 

Bouw aan je business met leadinformatie uit SocialView. Kennismaken? Vraag een gratis “grasduin” bestand aan en kijk eens naar de gratis leads op onze socialmedia platforms. 

Iedere week staan er zo’n 60 tot 80 leads voor je klaar. * Aantal te leveren leads zijn afhankelijk van de marktsituatie.
De leads voor de Woningcorporatiemonitor staan op de woensdag vanaf 18.00 uur voor je klaar.
Log in op je eigen account en download de data.

De voordelen voor jou zijn: 
  • Unieke en actuele leadinformatie.
  • Ga zekerder en gemakkelijker de dialoog met klanten aan.
  • De basis voor effectief acquisitie- en relatiemanagement.
  • Bron voor socialmedia marketing.
Woningcorporatie monitor: € 525,00
exclusief BTW voor een periode van

Onze monitoren