Zorg monitor

Zorg monitor:

Een zorg minder!

De "zorg" is in de socialmedia prominent aanwezig en de communicatie is intens en uitgebreid. De informatie die de "zorg" uitwisselt op socialmedia is in een zeer vroeg stadium te traceren met de SocialView zorgmonitor. In een fase waarin je concurrenten vaak nog van niets weten, kun je er toch bij zijn. Je krijgt relevante informatie in handen waar je op kan inspelen. Je hebt een primeur!

Inhoud van het data bestand, de lead en verkoopstory: - met datum, auteur en socialmedia bericht vaak met een foto.

Tientallen leads uit de wereld van de zorg. Iedere week staan er zo’n 60 tot 80 leads voor je klaar. Het exacte aantal is afhankelijk van de marktsituatie.

De leads voor de Zorgcorporatiemonitor staan op de donderdag  vanaf 18.00 uur voor je klaar.

  • Bij 6 maanden geven wij u 2% korting.
  • Bij 12 maanden geven wij u 5% korting.

* Verplichte velden

Zorg monitor: € 625,00
exclusief BTW voor een periode van
Vergelijken
Zorg goed voor je onderneming met de Zorgmonitor 

Er is een schat aan informatie beschikbaar. Maar, welke informatie is relevant? Waar liggen de kansen? Met de Zorgmonitor krijg je waardevolle informatie over alles wat er in de zorg en aanverwante gebieden speelt. Zaken als toekomstige projecten, verbouwingen, producten en diensten behoefte, organisatie verandering en ga zo maar door.  

Open deuren met de juiste informatie

Je kunt nu succesvol klanten werven, je hebt immers de basisinformatie in handen. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om je relaties met bestaande klanten te verdiepen en te verstevigen. Nog een pluspunt is dat je het tijdrovende zoeken naar leads niet meer bestaat. Door de zorgmonitor in te schakelen vergroot je je winst op al deze vlakken. 

Zorg goed voor je business met leadinformatie uit SocialView. Kennismaken? Vraag een gratis “grasduin” bestand aan en kijk eens naar de gratis leads op onze socialmedia platforms.

 
De voordelen voor jou zijn: 
  • Ga zekerder en gemakkelijker de dialoog met klanten aan.
  • Unieke en actuele leadinformatie.
  • De basis voor effectief acquisitie- en relatiemanagement.
  • Bron voor socialmedia marketing.

 

Iedere week staan er zo’n 60 tot 80 leads voor je klaar. * Aantal te leveren leads zijn afhankelijk van de marktsituatie. De leads voor de Zorgmonitor staan op de donderdag vanaf 18.00 uur voor je klaar. Log in op je eigen account en download de data.

Zorg monitor: € 625,00
exclusief BTW voor een periode van

Onze monitoren